Leuk cadeautje

Vanaf €85 krijgt u een leuk cadeautje van ons!

Gratis verzending

Vanaf €100 is de verzending helemaal gratis

Funko Mini Wacky Wobblers Set: The Walking Dead

Funko Mini Wacky Wobblers set van Rick Grimes, Daryl Dixon, Michonne en de RV Walker uit de Serie The Walking Dead.

19,99 incl. btw

Uitverkocht

Bericht mij wanneer beschikbaar

Beschrijving

Deze Funko Mini Wacky Wobblers zijn gebaseerd op Rick Grimes, Daryl Dixon, Michonne en de RV Walker uit de Serie The Walking Dead.

Rick Grimes

De serie begint bij Rick Grimes die neergeschoten word tijdens zijn duty als politieagent. Hij beland in een coma en word wakker midden in de zombie apocalypse. Rick komt Morgan en zijn zoon tegen en nadat ze elkaar geholpen hebben nemen ze weer afscheid van elkaar. Rick is namelijk opzoek naar zijn vrouw en zoon en reist naar Atlanta. Hier komt hij zijn redder in nood tegen: Glenn Rhee. Hij neemt hem mee naar een deel van zijn groep. bestaande uit onder anderen: Andrea, Merle en T-Dog. Nadat Merle word achtergelaten op het dak. Nemen ze Rick mee naar het kamp, waar hij uiteindelijk herenigd word met zijn vrouw en zoon: Lori Grimes en Carl Grimes. Hier ontmoet hij onder anderen: Daryl, Dale, Amy, Jim, Carol, Ed, Sophia en zijn oude vriend en collega Shane. Rick word langzaam de leider van de groep.

Daryl Dixon

Daryl Dixon is een van de overlevende na de zombie uitbreek. Hij is samen met zijn oudere broer Merle Dixon in een kamp in Atlanta. In dit kamp zijn onder anderen: Andrea, Amy, Lori, Carl, Jim, Dale, Carol, Ed, Sophia, T-Dog, Glenn, Shane en later ook Rick Grimes te vinden. Hij is een expert in jagen, opsporen en navigeren. Daarnaast gebruikt hij het vaakst zijn kruisboog. Door zijn goede survival skills is hij volgens Rick een belangrijk persoon in de groep. Daryl komt in het begin over als een agressieve, brutale en impulsief persoon. Maar dit veranderd in loop van tijd. Hij ontwikkelt dan ook een sterke band met Carol Peletier en later ontwikkelt Daryl ook een goede band met Beth Greene.

Michonne

Michonne is ook een van de overlevende na de zombie uitbreek. Nadat ze haar vriend en zoontje verloor, trok ze zich terug. Ze verbeterde haar zwaardvechten en werd een sterke en meedogenloze krijger. Nadat Hershel’s Boerderij overspoeld werd met Walkers, ontmoette ze Andrea. Ze leerde zichzelf meer open te stellen en er ontstond een goede vriendschap. Uiteindelijk kwamen ze The Governor tegen. Hij bracht hun naar Woodbury. Michonne vertrouwde hem niet en verliet Woodbury dan ook weer snel. Nadat Merle Dixon haar probeerde te vangen ontmoet ze even later Rick Grimes en zijn groep. Bestaande uit: Carl, Carol, Daryl, Glenn, Hershel, Maggie en Beth. In eerste instantie vertrouwen ze elkaar niet. Maar dit veranderd in loop van tijd. Totdat ze een belangrijk persoon in de groep word en zelfs Rick’s rechter hand wordt. 

Rv Walker

RV Walker komt voor in het eerste seizoen van The Walking Dead. Hij is bekend om de manier hoe hij word vermoord. Namelijk door met een schroevendraaier door zijn oog te steken.

Kortom een Must-have voor je verzameling.

Extra informatie

Fabrikant

Funko

Franchise(s)

The Walking Dead

Karakter(s)

Daryl Dixon, Michonne Hawthorne, Rick Grimes, Walker

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funko Mini Wacky Wobblers Set: The Walking Dead” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen over het product?

Vragen over het product?

Vragen over het product?

We helpen je graag!

                        We helpen je graag!

Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat de site zo goed mogelijk werkt.